29. Filetto de bernaise (3-6-7) [indrefilet med bernaisesaus, grønnsaker og bakt potet] |
344,- |
30. Filetto di pepe (1-6-7) [indrerefilet med peppersaus, grønnsaker og bakt potet] |
344,- |
31. Biffsnadder (3-6) [salat, pommesfrites og bernaisesaus] |
294,- |
32. Biffstek mexican (6-7) [indrefilet med meksikansk saus, grønnsaker og bakt potet ] |
344,- |
33. Entrecote (3-6-7) [250gr. entrecote med bernaisesaus eller hvitløksmør, grønnsaker og fritystekt potet] |
344,- |
34. Filetto Oskar (2-3-6-7-9) [svinefilet med grønnsaker, reker, aspargers, bakt potet og bernaisesaus] |
329,- |
35. Gresk biff (3-6-7) [indrefilet, hvitløksaus, gresksalat med fetaost, oliven og fløtegratinerte poteter] |
354,- |
36. Black and white (1-3-6-7) [indrefilet av okse, svinefilet med grønnsaker, fløtegratinerte poteter, bernaisesaus og peppersaus] |
354,- |
37. Filetto su tavola (1-3-6-7) [plankestek av indrefilet med grønnsaker, duchessepoteter, bernaisesaus og peppersaus] |
359,- |
38. Filetto di Rosa (1-6-7) [2 stk indrefilet, lagt på et speil av rødvinsaus. Drapert med champignon á la Crema og bacon, grønnsaker og fløtegratinerte poteter] |
359,- |
39. Kokkens lammespesial (1-6-7-10) [lammefilet med fransk sennep med ost gratinert i ovn, grønnsaker, provencalsaus og fløtegratinerte poteter] |
359,- |
40. Filetto di Mozerella (6-7-8) [indrefille med grønnsaker,mozerella,pestosaus og bak potet] |
354,- |
41. Filetto de Manzo (6-7) [indrefilet med gorgonzolasaus, grønnsaker og frityrstekte poteter] |
349,- |
42. Pollo indiana (6-7) [kyllingfilet med karrisaus,salat og ris] |
299,- |
43. Pollo á la Palermo (1-6-7) [kyllingfilet med peppersaus, salat og ris] |
299,- |
Alle våre kjøttretter kan serveres med bakt potet, fløtegratinerte potet, chips, frityrstekte poteter eller kokte poteter.
Allergenene er nummerert bak hver rett
1-Gluten(hvete) | 2-Skalldyr | 3-Egg | 4– Fisk | 5– Peanøtter | 6-Soya | 7– Melk |
8-Nøtter(Mandler | 9-Selleri | 10-Sennep | 11– Sesamfrø | 12– Sulfitt | 13-Lupin | 14– Bløtdyr |