1. Carpaccio (6-7) [Tynne skiver med marinert oksefilet, servert med rødløk, ruccola og parmesanost] |
169,- |
2. Parma e Mozzarella (6-7) [Parmaskinke, mozzarella, ruccola og olivenolje] |
169,- |
3. Tomat e Mozzarella (6-7) [tomat, mozzarella, rødløk, ruccola og olivenolje] |
169,- |
4. Gratinerte reker (2-6-7) [Reker gratinert med hvitløksmør] |
169,- |
Alle våre forretter serveres med fersk pitabrød og smør
Allergenene er nummerert bak hver rett
1-Gluten(hvete) | 2-Skalldyr | 3-Egg | 4– Fisk | 5– Peanøtter | 6-Soya | 7– Melk |
8-Nøtter(Mandler | 9-Selleri | 10-Sennep | 11– Sesamfrø | 12– Sulfitt | 13-Lupin | 14– Bløtdyr |