Filetto de bernaise (3-6-7) [200 gr indrefilet med bernaisesaus, salat og bakt potet] |
349,- |
Filetto di pepe (1-6-7) [200 gr indrerefilet med peppersaus, salat og bakt potet] |
349,- |
Biffsnadder (3-6) [strimlet indrefilet med salat, chips og bernaisesaus] |
315,- |
Biffstek mexican (6-7) [200 gr indrefilet med meksikansk saus, salat og bakt potet ] |
349,- |
Entrecote (3-6-7) [250 gr entrecote med bernaisesaus eller hvitløksmør, salat og fritystekt potet] |
349,- |
Filetto Oskar (3-6-7) [200 gr svinefilet med salat, reker, aspargers, bakt potet og bernaisesaus] |
339,- |
Gresk biff (3-6-7) [200 gr indrefilet, hvitløksaus, gresksalat med fetaost, oliven og fløtegratinerte poteter] |
355,- |
Black and white (1-3-6-7) [100 gr indrefilet av okse, 100 gr svinefilet med salat, fløtegratinerte poteter, bernaisesaus og peppersaus] |
355,- |
Filetto de Manzo (6-7) [200 gr indrefilet med gorgonzolasaus, salat og frityrstekte poteter] |
349,- |
Pollo indiana (6-7) [kyllingfilet med karrisaus, salat og ris] |
305,- |
Pollo á la Palermo (1-6-7) [kyllingfilet med peppersaus, salat og ris] |
305,- |
Alle våre kjøttretter kan serveres med bakt potet, fløtegratinerte potet, chips, frityrstekte poteter eller kokte poteter.
Allergenene er nummerert bak hver rett
1-Gluten(hvete) | 2-Skalldyr | 3-Egg | 4– Fisk | 5– Peanøtter | 6-Soya | 7– Melk |
8-Nøtter(Mandler | 9-Selleri | 10-Sennep | 11– Sesamfrø | 12– Sulfitt | 13-Lupin | 14– Bløtdyr |